Alla inlägg den 23 september 2012

Av A-L - 23 september 2012 18:37

Inte mycket att säga om den här dagen mer än att det vatir en riktig skitdag. Hade en andra tävling i 3:an inplanerad och jodå vi tog oss iväg körde platsen med en 10:a på sittandet och en 7:a på läggandet. Sen gick det utför med besked, världens sämsta FF där Linny inte alls ville sätta ner rumpan överhuvudettaget, 0:ade sättandet under gång, och på inkallningen lämnade hon planen!? Va? Vad hände?


Visst hon var trött efter gårdagen - inte optimalt att tävla två dagar på raken, men det blev så då det verkade som att gårdagens tävling skulle bli inställd så jag bokade in denna dagen också. Givetvis blev det ju inte inställt igår bara för det...  visst det var en lersjö på plan och visst vi kom instressande till klubben pga vi fastnade i kö pga vägarbete, men detta hade jag verkligen inte kunnat föreställa mig!


Bryr mig egentligen inte i att vi bröt tävlingen, det som stör mig är att hon fick en dålig upplevelse på plan:( Det kommer jag inte komma över i första taget. Fy vilken katastrofdag!!:(

Ovido - Quiz & Flashcards