Alla inlägg den 8 mars 2012

Av A-L - 8 mars 2012 11:19

Det verkade så lovande; barmark, sol och lite bättre temperatur. Vad händer då? Jo, det kommer ett snöoväder som ställer till det; snö överallt och plogbilar som jobbar för fullt... *suck* Sabotage kallar jag det som hade siktet inställt på mkt träning, skitkul säger Linny mitt eget lilla oväder.... vi kommer nog aldrig enas om vad som är bra väder hon och jag;)
 
   
 Såhär glad ser man ut i snön idag:)
 

Av A-L - 8 mars 2012 09:45

och gör ett första riktigt inlägg;)

Linny och jag har haft "semester" i tre dagar från precis allt. Korta rastningar och promenader, inget annat har det blivit av. Jo en massa sova! Hjälp vad vi har sovit, uppenbarligen haft ett stort återhämtningsbehov bäggge två, men idag satte vi igång igen!


Inget långt pass, eller ja allt är ju relativt, drygt 40-45 minuter blev det sammanlagt med en massa lek som belöning. Fick så många DK'n på idiotsaker rent ut sagt på tävlingen i lördags så nu blir det att peta och nöta in igen. Tex är det i normala fall självklart att hon sätter sig upp på "fot" när platsen är klar eller fjärren, det var det inte i lördags. Hjärncellen hade nog tagit semester från just de delarna för hon tittade mest på mig som "men jag ligger ju bra
här"... Ok, visst... Idag gick det iaf superbra, ingen tvekan eller något, så det var nog bara som sagt att hjärncellen tagit lite ledig (mkt dum tid att ta ledigt på dock). Körde ganska många repetitioner på ingångar, både med och utan
apport. Ibland slarvar hon på ingångarna, speciellt om hon har apporten i munnen. Verkar vara svårt att koordinera bakdelen med något i munnen, men även det funkade bra idag:)


Efter det körde vi platsträning, kort liggtid på bara 40-45 sekunder för att få tillbaka det där med att man ska ligga stilla och inte rulla och krypa lite. Har ju funkat förr så det ska säkert funka igen. Har inte velat träna platsen så mkt med henne nu under vintern när det vart kallt och isigt, ser ingen anledning till att lägga henne på sådant underlag. Hej UVI säger man då... givetvis gick även de korta platserna bra idag och så även foten på hemvägen:)


Nu är vi som sagt igång igen, nästa tävling är inte så långt borta;)

 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards