Alla inlägg den 11 juli 2012

Av A-L - 11 juli 2012 13:53

Nu börjar det kännas som att det verkligen går åt rätt håll! Peppar peppar ta i trä, måste jag dock säga, för ibland vågar jag knappt andas att det är bra för då händer det väl nåt elände igen rätt vad det är. Vi har utökad våra promenader till ca 30 minuter 2 ggr/dag + att vi slänger in lite träning under dagen. Någon dag har jag bytt ut ena promenaden mot lite extra träning och träna är ju inget Linny tackar nej till direkt så hon byter gärna ut den där ena prommisen :) Hon känns mjuk och fin i kroppen, inga felsteg, ingen ömhet över ryggen (peppar peppar igen) så förhoppningsvis fortsätter det såhär nu. Ska ju tillbaka till Annika F. om drygt en månad så då får vi se vad hon säger.


Vi har tränat en hel del på stegförflytten och just muskelminnet vad gäller fjärren och så slänger jag in lite vittringsapportering ungefär varannandag - låter som vi har världens jättepass, men det har vi inte, på ca 20 minuter hinner vi med både stegff och fjärr och även lite vittringsapportering så det är inte att det är långa avancerade pass, men det är tillräckligt för att Linny i nuläget ska vara mera nöjd. Det är ju såå roligt att få göra något :) Och Linny är ju som hon är, hon tar alltid i från svanstippen och lilltån, ger alltid allt hon har att ge och lite till! Dessa små minipass är guld världa för hela ansiktet lyser upp på henne!:)


Fick en förfrågan idag om att ge en intervju i webbtidningen "Vi med djur" om skadad hund och sjukgymnastik/rehab. Jag gick med på det efter att ha våndats ett tag innan jag svarade. Intervjuer är inte min grej, jag gör mig bäst i skrift, men vad 17, man får väl göra ett försök! Så vi får se när det blir av! Hjälp vad mycket grejer jag har gjort som jag aldrig trodde jag skulle göra sen denna lilla fröken kom in i mitt liv!


Det är skönt att få gå lös några minuter om dagen iaf:)

 


Ovido - Quiz & Flashcards