Alla inlägg den 24 april 2013

Av A-L - 24 april 2013 10:59

Imorse när jag vaknade såg jag att Linny knep med ena ögat och hade svårt att hålla det öppet. Ringde veterinären och fck en tid 9.20 Tog en snabbrastning med henne och hon gjorde bara precis det hon behövde sen ville hon in igen. Väldigt trött - inte bara medicintrött - och ville bara sova.


Hos veterinären fick vi konstaterat ett sår på hornhinnan, så nu blir det ögondroppar, ögonsalva, smärtstillande och silk-eye. 15 minuter mellan droppar och salva och 30 minuter mellan salva och silk-eye. Hon ska ha blivit betydligt bättre till fredag morgon annars får vi åka in igen. Hos vett. fick hon lite bedövning i ögat samt en spruta med smärtstillande. Nu tar vi det lungt och intensivbehandlar ögat och hoppas på att slippa behöva åka in på fredag igen. Har ju en tid till vett. för provtagning på måndag så då blir det ett återbesök för ögat oxå.


Hur det gått till har jag ingen aning om, men är väl lätt hänt när det springs och härjas i skog. Hon visade inga som helst tecken på att nåt skulle vara fel igår kväll och allt såg helt normalt ut när vi gick och la oss. Imorse såg det ju allt annat än normalt ut dock :/ Nu har jag iaf en väldigt trött tjej med ont i ögat - även om det säkert inte gör så ont som det gjorde innan vi var hos vett. Alltid ska det vara nåt....

Ovido - Quiz & Flashcards