Alla inlägg den 1 maj 2013

Av A-L - 1 maj 2013 18:27

Vi var ju hos veterinären i måndags och tog prover och kollade ögat. Ögat har läkt fint, men då pupillen fortfarande är stor så ska vi fortsätta undvika solen - vilket är betydligt svårare än man kan tro, speciellt som solen tydligen bestämt sig för att skina till max nu på sistone. Jag kan lova att när pupillen väl dragit ihop sig igen så kommer det spöregna i två veckor... Så nu går vi ut tiidigt på morgonen och går en ordentlig långvända och sen tar vi bara snabbrastningar under dagen och håller oss inne med fördragna gardiner. På kvällarna åker vi ut till ett område där det är väldigt gott om skugga så hon kan rasa av sig, busa och få träna lite. Vi skyr verkligen solen som vampyrer just nu ;)


I helgen har vi iaf bokat två timmars inneträning med Clara och Sendit så hon ska få sig ett ordentligt pass - ska bli väldigt roligt och välbehövligt! Och skönt att slippa hoppa mellan solstrålarna...


Hon gjorde ett otroligt bra fritt följ häromkvällen när vi tränade lite, så otroligt nöjd med henne! Att det blev en grov förarmiss är en helt annan sak ;) Hade med skiftena ligg-sitt-stanna och jag blev något (minst sagt) förvirrad så det blev två sättanden. Träna på att komma ihåg vilken ordning jag har tänkt mig skiftena är verkligen något jag måste träna på!





Ovido - Quiz & Flashcards