Alla inlägg den 12 juni 2013

Av A-L - 12 juni 2013 16:39

Denna dagen fick en riktigt dålig start och inte blev den bättre allt eftersom klockan gick. Det räckte inte med ett anfall utan det kom tre till, totalt fyra anfall under morgonen! Efter samtal med vår veterinär så blev det att ringa djursjukhuset (kliniken vi går till har öppet dagtid men inte kväll/natt)och se om de hade möjlighet att ta in henne för observation idag.


Det var ett par ångestfyllda timmar innan vi skulle åka, men det kom iaf inga fler anfall under den tien. Klockan 12 var vi där och Linny blev inlagd. Hon kommer få en tillfällig ökning av Fenemal intravenöst samtidigt som Keppra kommer sättas in med start idag. Hon ligger på deras intensivvårdsavdelning så hon är övervakad hela tiden och förhoppningen är att hon ska få komma hem imorgon. Jag kommer bli uppringd under kvällen idag för att få en liten rapport och sen efter deras rond imorgon.


Hoppas innerligt att allting går bra och att jag får hem henne under morgondagen - om än något drogad. Det är fruktansvärt tomt här hemma utan henne :(


Tack till er som kommit med vänliga stöttande ord, det betyder mycket. Fortsätt hålla tummarna för det behövs.

Av A-L - 12 juni 2013 04:29

Efter en riktigt bra period där det levts ett normalt liv med allt vad det innebär så vaknade jag klockan 04 idag av att Linny krampade brevid mig i sängen. Grabbade snabbt tag i diazepamen som alltid ligger på sängbordet, gav henne den och efter ca en halvminut var det över. Lagom dregglig, ostadig och förvirrad några minuter, sen gick vi ut och rastade lite och nu sisådär en halvtimme, 40minuter senare är allt som vanligt igen.


Vi har ungefär 2 veckors intervall på anfallen nu. Den 30 maj hade hon 3 korta anfall mellan 06.30-06.40 Nu två veckor senare var det dax igen. Kontentan av det är att jag ska ringa veterinären senare idag ( för 700de gången typ...) för nu är det dax att sätta in en tilläggsmedicin och se om vi kan få nån form av färbättring på det hela för 2 veckors intervaller är inte speciellt bra.





Ovido - Quiz & Flashcards