Alla inlägg den 17 juni 2013

Av A-L - 17 juni 2013 15:12

Trots att ha försökt få ordning på magen efter konstens alla regler med veterinärkontkat, skonkost, canikur, pro-kolin och jag vet inte allt,  så vill det sig inte riktigt med Linny's mage. Det har kommit ut i alla möjliga färger, blodblandat och kletigt oavsett vad vi försökt med och vi har sprungit in och ut så mkt så jag tror vi vart mer ute än faktiskt inne :/


Idag ringde jag djursjukhuset igen och vi fick en tid idag att komma in så de fick ta en titt på henne. Trött efter att ha haft en dålig mage och sovit för lite sammanhängande, men glad ändå. Troligen är det en ordentlig stressmage efter inläggningen, men veterinären sa att det även kan vara magsjuka. Fast magsjuka stämmer inte för då borde kompisen oxå blivit sjuk, de träffas ju ändå ett par gånger om dagen vanligtvis.

Vi fick iaf medicin utskrivet så nu blir det extramedicinering i 10 dagar + veterinärfoder i ca 2 veckor. Även om det är många som är anti veterinärfoder så behövs det i nuläget för att hon ska få i sig närig. På 5 dagar har hon gått ner 0,8 kilo och även om hon har lite extrahull så är det på tok för mycket alldeles för fort.


Förhoppningsvis ser vi en klar förbättring snabbt så att hon piggar på sig ordentligt och hon kan få börja vara som vanligt igen.


Lite lagom less på alla vändor till veterinären pga sjukdomar så efter det här hoppas jag vi får en låång paus från veterinären! Eller ja, så lång man kan få med tanke på återbesök och provtagningar, men vi behöver ju inte få mer elände än nödvändigt iaf.

Ovido - Quiz & Flashcards