Alla inlägg den 22 april 2012

Av A-L - 22 april 2012 08:32

Nu har jag varit slarvig och glömt uppdatera... så kan det gå. Händer inte så mycket för tillfället bortsett från träning och vila, kör sista rejset innan de kommande tävlingarna. Försöker undvika att nöta/tjata sönder momenten samtidigt som jag verkligen vill att de ska fortsätta vara befästa. Oroar mig troligen för mycket. Linny är ju superduktig, jag vet att hon kan, så försöker hitta en balans i hur mycket tid och energi jag ska lägga ner på träningen just nu. Vissa moment är ju givna att träna, som tex ff, rutan och fjärren. De övriga vet jag att hon kan bra utan att vi behöver lägga ner speciellt mycket tid på dem. Platsen kör jag som vanligt nu en vecka innan, dvs det kommer bli minst en platsläggning om dagen i olika miljöer med varierande störning.


Skulle gärna se att vi blir klara med 2an snart. Eller vi är ju klara egentligen, hon är ju uppflyttad, det är ju bara det här med lp som jag bestämde mig för att satsa på. Varför vet jag inte i nuläget >.< Eller jo egentligen, mest som en kul grej bara. Linny bryr sig ju knappast i det ;) Får nog fundilera ett par vändor till om lp verkligen är "nödvändigt".


Om ett tag ska vi träffa Josefine och Ylfa för lite träning :) Vädret hade ju kunnat vara lite mer inspirerande men men :) tur man har en hund som inte bryr sig i vad det är för väder.... eller?

Ovido - Quiz & Flashcards