Alla inlägg den 10 februari 2013

Av A-L - 10 februari 2013 13:58

...har innehållit träning, kurs, träning och ännu mer träning. En riktigt rolig vecka, även om vi bägge känner oss lite slitna idag.


Första kurstillfället vi var med på körde jag kedjning sättande under gång - hopp/apport - rutan. Sättandet var inga problem, hopp/apporten var det tveksamt upptag av apporten, slarvig ingång och slarvig sättande, rutan gick så fel den bara kunde gå... I tisdags körde jag samma kedjning igen, för att se om träningen under två veckor gett resultat och denna gången gick det otroligt bra! Detta var  Mona Kjernholms kommentarer: Sättande under gång - " Bra ff, sättande och kvarsitt", Hopp/apport - " Bra hopp, grip, hantering, ngt slarvig ingång", Rutan "Bra!!". Otroligt nöjd med vilket resultat träningen gav - en otroligt givande kurs där man får mkt småtips på saker man själv missat el inte alls tänkt på! Ser fram emot nästa gång!!


Torsdagen körde vi ett pass på egen hand och igår hade vi hyrt lilla hallen med Clara och Stina och deras vovvar. 2 timmars träning gick hur fort som helst och jag är jättenöjd :) På onsdag ska vi träna med Stina igen i hallen så även då blir det 2 timmar - kul!


Jättenöjd med Linnen denna veckan, hon har jobbat på superbra och gjort klara framsteg, ska bli kul att se "slutresultatet" när vi är klara med kursen. Misstänker vi kommit en bra bit på vägen då!






 



Ovido - Quiz & Flashcards