Alla inlägg den 22 februari 2013

Av A-L - 22 februari 2013 20:39

Sakta men säkert så börjar vi återgå till det normala. Igår hade jag en ordentligt utvilad Linny som mer än gärna var ute och gick promenader och härjade runt på en ordentlig busvända. Otroligt skönt att se henne sån igen! Hade tänkt att träna en sväng med henne oxå men avstod det. Inte för att det gjorde så mycket, hade ändå öppen träning på hundarenan inplanerad ikväll.


Riktigt nöjd med träningen idag, något övertaggad Linny då det inte hänt något under dagen mer än smårastningar då jag inte fick mer än 3 h sömn inatt. Position i fria följet lämnade ju stundvis mkt att önska, men vad gör väl det? Härlig attityd och mkt glädje - betydligt viktigare i mina ögon. Något orolig på dolda platsen, men det är inget nytt, kommer nog aldrig få henne hundra trygg där, men hon ligger och jag kräver inte så mkt mer på det momentet. Platssitt är mer hennes grej, där sköter hon sig riktigt snyggt :) Rutan, fjärren, sättande under gång, inkallning, apportering över hinder och metallen - alldeles utmärkt! Jag tror halvt om halvt jag drömmer på apporteringarna - jösses nu börjar det ta sig! Visst, nu pratar vi enbart träningssammanhäng men ändå. Riktigt nöjd med henne där :)


I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, tror vi tar det mest som det kommer. Jag behöver få sova, framförallt behöver jag våga sova. Svårt att slappna av, minsta rörelse hon gör får mig att rycka till. Vanliga grejer som vift med tassarna och småspring i sömnen får hjärtat att hoppa över ett slag. Håller precis på att somna så gör hon något, rörelse eller ljud, och jag blir klarvaken. Kommer på mig själv med att ligga och lyssna på andningen... svårt att förklara. Finns hela tiden en rädsla att hon får ett anfall under natten och jag inte märker det. Dumt kanske för hon ligger bredvid mig hela natten i sängen, tror det ska mycket till för att jag ska missa ett sånt anfall. Var samma efter första anfallet, några dagar var det stört omöjligt att sova, det gick dock över så jag hoppas det gör det denna gången oxå.


Linny är iaf som vanligt igen och det är just nu det viktigaste!



Linnybus på klubben i söndags :



 

Ovido - Quiz & Flashcards